Kauneushoitola Bellezza

Palvelut

Kauneushoitola Bellezzan palveluihin kuuluvat kaikki perinteiset kosmetologiset hoidot, ripsienpidennykset ja kynsien kestolakkaukset. Hoidot suunnitellaan juuri Sinun tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Hoidoissa käytän laadukkaita, bionomisia Dr. Baumann ‑sarjan tuotteita. Bionomisen kosmetiikan periaatteet ovat optimaalinen siedettävyys, huolellinen valmistusaineiden valinta, täydellinen yhteensopivuus ihon fysiologiaan ja anatomiaan välttämällä liiallisia pakkausmateriaaleja ja kieltäytymällä eläinperäisten aineosien käytöstä. Kukin tuote vastaa ihon omaa luonnollista rakennetta.

Perinteiset hoidot

Erikoishoidot

Erikoishoitona tarjoamme Sinulle Ditelle-laitehoitoja niin kasvoille kun vartalollekin.

Kasvojenkiinteytys

Erityisellä kasvoelektrodilla käsitellään kasvojen eri alueet: kulmakarvan kohotus, silmän alapuoli, poski, ylähuulen alue ja leukapielet.

Lihasryhmään kohdistetaan useita kymmeniä lihassupistuksia.

Lihasstimulaatio ja ‑kiinteytys

Lihasten ja kudosten kiinteyttämiseen, vahvistamiseen ja harjoittamiseen sekä verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen.

Hoito on erittäin tehokas ja kudoksessa saadaan aikaan lihassupistus, joka on selvästi silmin havaittavissa. Lihassupistus vastaa normaalia aktiivista harjoittelua. Harjoitus voidaan kohdistaa kudoksiin, joita ei itse pysty tehokkaasti aktivoimaan (esimerkiksi kasvojen lihakset) ja toistojen määrä saadaan tuloksen kannalta riittäväksi. Hoitoa voidaan antaa kasvojen alueelle ja vartalolle.

Ditelle veitsetön kasvojen kohotus

Veitsetön kasvojen kohotus ultraäänellä ja stimulaatiovirralla. Ultraääni uudistaa ja kiihdyttää kasvojen aineenvaihduntaa, turvotus laskee ja kasvojen lihaksisto jäntevöityy ja uudistuu nopeammin.

Stimulaatiovirta saa aikaan lihassupistuksia, joiden seurauksena ilme kohoaa. Kokonaisvaikutuksena kasvolihakset rentoutuvat ja jäntevyys kasvaa tehden kasvoista pirteät ja elinvoimaiset.

Ultraäänihoidot

Erittäin miellyttävät ultraäänihoidot sopivat kaikille ihotyypeille ja vaikutus näkyy välittömästi.

Ultraääni vaikuttaa mikrohieronnan tavoin kudoksessa ja sillä on lämpövaikutus. Ultraääntä käytetään esimerkiksi silloin, kun vaikuttavien aineiden halutaan imeytyvän syvemmälle ihoon.

Silmänympäryshoito

Hoidolla poistetaan turvotusta ja kiinteytetään herkkää silmänympärysihoa. Silmänympäryshoidossa keskitytään ihoalueen vahvistamiseen, kosteuttamiseen ja suojaukseen tarpeiden mukaan.

Ihonpuhdistus ultraäänellä

Ditellen ultraääni-ihonpuhdistushoito sopii kaikkien ihotyyppien kivuttomaan, tehokkaaseen ja hellävaraiseen puhdistamiseen ja kuorintaan. Ultraääni ja erikoisneste pehmittävät ja nostattavat talia ja epäpuhtauksia huokosista tehokkaasti. Tämän lisäksi hoito vilkastuttaa verenkiertoa, parantaa solujen aineenvaihduntaa ja kirkastaa ihoa.

Hoitoon sisältyy ihon kuorinta ja puhdistus ultraäänipuhdistuslaitteella sekä ihon rauhoittaminen ja huokosten supistaminen varsinaisella ultraäänilaitteella. Hoitoon voidaan lisätä myös kasvohieronta sekä tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus.

Ditelle RF

Ditelle RF -hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia lisäten kollageenin muodostusta ihossa.

Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena tasaisempi ja kauniimpi iho.

Radiofrekvenssihoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla.

Ditelle RF -laitteessa on kaksi erillistä hoitopäätä kasvoille ja vartalolle.

Parhaimmat tulokset saadaan sarjahoidolla.

Linkkejä

Ditelle-laitehoidot

Tervetuloa hoitoon!


vertical_align_top