Kauneushoitola Bellezza

Ajankohtaista

UUTUUS VOITEET NYT MEILTÄ!

UUTUUS: DR. BAUMANN SILVER CREAM

Silver Cream on epäpuhdasta ihoa laaja-alaisesti hoitava uudenlainen ”yleisvoide”. Sen kevyt koostumus sisältää pinnaltaan huokoisia mikrohopeahiukkasia (ei-nanokokoisia), joista vapautuu pieniä määriä hopeaioneja. Hopeaioninen antifungaaliset ja anti- bakteeriset ominaisuudet ehkäisevät epäpuhtauksia, tukevat ihon paranemis- ja uudistumisprosesseja, lievittävät kutinaa ja rauhoittavat reagointia ja punoitusta. Voiteen allergiapotentiaali on minimaalinen, ja se sopii siksi myös herkälle ja herkistyneelle iholle. Silver Creamin tehoa lisäävät mm. E- ja A-vitamiinit, jojobaöljy ja maitohappo.

UUTUUS!! DR. BAUMANN BAOBAB CREAM

Dr. Baumann Baobab Cream on ihoa intensiivisesti mutta hellästi hoitava uutuusvoide, joka lisää ihokudoksen elastisuutta ja ihosolujen uusiutumista sekä parantaa ihon kosteuspitoisuutta ja pintasuojausta. Se myös rauhoittaa punoitusta. Voide on ihanteellinen valinta ikääntyvälle iholle mutta toimii myös muille ravitsevuutta kaipaaville ihotyypeille – ja kuiville käsille!

Voiteen teho perustuu baobabiin eli apinanleipäpuuhun, joka on ikiaikainen afrikkalainen ravinto- ja rohtokasvi. Myös moderni maailma tunnustaa nyt sen hyödyt. Baobab on täynnä iholle tärkeitä ravinteita, kuten palmitiini-, öljy- ja linolihappoja, beta-sitosterolia, B1,- B3-, B6-, C- ja E-vitamiineja sekä kalsiumia, kaliumia ja rautaa. Kylmäpuristetun öljyn antioksidanttiarvo on lisäksi hyvin korkea. Baobab Creamin V/Ö-rakenne imeytyy ihoon helposti, sillä koostumuksessa on myös aprikoosinsiemen- ja jojobaöljyjä. Voidetta käytetään sellaisenaan tai liposomivalmisteen päälle. Voiteen 100-prosenttinen baobab-öljy saadaan puun hedelmästä ja siemenistä, jotka tuotetaan Mosambikissa eettisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti vastuullisella tavalla.


vertical_align_top