Dr. Baumann

Turvallisuutta luonnollisilla vaikutusaineilla

Dr. Baumann

Dr. Baumann ‑kosmetiikka valmistetaan ihosolujen luontaista rakennetta vastaavista aineksista. Dr. Baumann ‑tuotteet sisältävät iholle tärkeitä kasvipohjaisia luonnonöljyjä, mutta eivät mineraali- tai vuoriöljyjä, kuten parafiinia. Dr. Baumann ‑hoitotuotteet kuljettavat ihoon juuri niitä aineksia, joita iho luonnostaankin sisältää. Tästä syystä hoitavat ainesosat imeytyvät ihoon helposti ja nopeasti. Ihoa hoidetaan yksinkertaisesti ihon omilla rakenneaineilla. Mikä olisikaan luonnollisempaa!

Dr. Baumann ‑kosmetiikka on suunniteltu erityisesti vaativille ja laatutietoisille kuluttajille. Tuotteiden tutkimuksesta ja kehittämisestä vastaavat pätevät tiedemiehet ja tutkijat. Tuloksena ovat huippulaadukkaat, bionomiset ihonhoitotuotteet, jotka on kehitetty herkän, allergisen ihon tarpeet huomioon ottaen. Dr. Baumann ‑tuotteet sopivat kuitenkin kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan laadukkailla, vaikuttavilla ja turvallisilla tuotteilla. Johtavana periaatteena on asiakkaan ihonhoidosta saama hyöty eikä sopeutuminen kosmetiikan vaihtuviin muoti-ilmiöihin, joiden hyöty kuluttajalle on usein vähintäänkin kyseenalainen.

Erinomainen siedettävyys iholla

Käyttämällä tieteellisesti tutkittuja ja tarkoin valittuja valmistusaineita todennäköisyys allergia- ja yliherkkyysreaktioille minimoituu, ja tuotteiden siedettävyys paranee.

Dr. Baumann

Hajusteet ja lukuisat kemialliset säilöntäaineet ovat yleisimpiä kosmeettisista valmisteista johtuvien yliherkkyysreaktioiden aiheuttajia. Dr. Baumann ‑kosmetiikan yliherkkyysriski halutaan pitää mahdollisimman alhaisena. Tämän saavuttamiseksi Dr. Baumann ‑tutkimuslaboratoriossa on tehty perusteellista työtä, jotta tuotteet tuoksuisivat miellyttäviltä ilman hajusteita ja säilyisivät pitkään ilman kemiallisia säilöntäaineita. Äärimmäisen vaikeaa tämä on liposomituotteiden osalta. Dr. Baumannin tutkimuslaboratorioissa on onnistuttu kehittämään voiteiden lisäksi – maailman ensimmäisenä valmistajana – myös monikerrosliposomeja sisältäviä hoitotuotteita, jotka tuoksuvat hyvältä ilman hajusteita ja säilyvät pitkään ilman kemiallisia säilöntäaineita.

Bionominen kauneudenhoito

Bionomia on luonnonlakien tiedettä. Nämä lait muodostavat Dr. Baumann ‑kosmetiikan tuotekehittelyn ja ‑valmistuksen perustan. Tämä merkitsee, että tuotekehittelyssä huomioidaan ihon ja elimistön aineenvaihduntaprosessit sekä ympäristönäkökulma. Bionomisen kosmetiikan perusperiaatteet ovat:

 • Tuotteiden optimaalinen siedettävyys eli valmistusaineiden valinta dermatologista ja allergologista tietämystä hyväksi käyttäen.
 • Huolellinen valmistusaineiden valinta, jolloin ainesosilla on tutkitusti ja todistetusti positiivinen vaikutus iholla.
 • Valmistusaineiden täydellinen yhteensopivuus ihon fysiologiaan ja anatomiaan kehittämällä vaikutusaineita, jotka muistuttavat koostumukseltaan ihon luontaista rakennetta.
 • Ympäristön kuormituksen vähentäminen välttämällä liiallisia pakkausmateriaaleja.
 • Eläinten kunnioittaminen kieltäytymällä eläinperäisten ainesosien käytöstä.

Dr. Baumann tuotevalikoima

Valikoimasta löydät tuotteet kotiin kaikille vauvasta vaariin sekä naisille että miehille.

Dr. Baumann
 • kasvojen hoito
 • vartalon hoito
 • hiusten hoito
 • jalkojen ja käsien hoito
 • aurinko ja solarium
 • vauvojen ja lasten hoito
 • erikoistuotteet
 • meikkituotteet

Tuotteet eivät sisällä kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä, kemiallisia väriaineita, haitallisia valonsuoja-aineita, eläinperäisiä ainesosia, eikä turhia pakkausmateriaaleja.

Linkkejä

Tuotteista lisätietoa löydät alla olevista linkeistä.